The gömme rezervuar Diaries

Wiki Article

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Son yıllarda modern day mimariye uygun olarak inşa edilen evlerde banyo ve tuvaletlerde sıklıkla kullanılan Ürünler arasında yer alan gömme rezervuar ürünleri hem estetik olması hem de az yer kaplaması nedeni ile kullanışlıdır.

Boşaltma mekanizmasından sızdırma yapıp yapmadığını kontrol eden firmaların ürünlerini tercih ederek ileride trouble yaşama riskinizi azaltabilirsiniz.

Temizliği son derece pratik bir hale getiren duvar sifonu çeşitleri set halinde de mevcuttur. Gömme rezervuar seti içerisinde kullanıcıların banyo konforunu artırmak amacıyla rezervuar, kumanda paneli ve cease valf yer alır. VitrA’nın her yaşam alanında kullanıma uygun olarak tasarlandığı ürünlerde fonksiyonel ve modern-day tasarımlar birlikte sunulur.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Stok durumunu merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

Tesisat ile ilgili aklınıza gelebilecek her türlü tamir, tadilat, montaj ve demontaj işleriniz itina ile yapılır

Your browser isn’t supported any longer. Update it to find the most effective YouTube knowledge and our latest functions. Find out more

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet stop valfi de almanız gerekir.

It is possible to electronic mail the website operator to allow them to know you had been gömme rezervuar servisi blocked. You should consist of Everything you have been carrying out when this web page came up and the Cloudflare Ray ID uncovered at The underside of this web page.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı gömme rezervuar servisi seçebilirsin.

Dayanıklı ve sağlamdır. 400 kilograma kadar ağırlık taşıyabildiği gömme rezervuar servisi için, kullanıcıya güvenilir bir kullanım sağlayarak herhangi bir difficulty teşkil etmez.

Trendyol’daki son six ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli gömme rezervuar ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Kalınlıkları 8 – twelve cm arası değişen, depo ve asıl mekanizmadan oluşan ana parçaya gömme rezervuar denir. Kumanda paneline basılması ile birlikte, klozete su akışını sağlamaktadır.

Stok durumunu merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

Siamp gömme rezervuar yedek parça kullanılarak işlevini yitirmiş olan kısımları kolay bir şekilde yenisi ile değiştirilir. Siamp gömme rezervuar şamandıra sayesinde su deposunun seviyesi kontrol altında tutulur. Modellerin tamamını Trendyol ile inceleyebilirsiniz.

Report this wiki page